Dióda lézeres szőrtelenítő gép

Elisyon Pro dióda lézeres szőrtelenítő gép, a szépségipar forradalmi vívmánya

Az Elisyon Pro jelenleg a legnépszerűbb professzionális dióda lézeres szőrtelenítő gép a magyar szépségipar piacán. Az erős 2000 W-os DIÓDA lézeres forráson alapuló készülékkel gyors eredményeket kínálunk ügyfeleink számára, bármilyen bőrtípuson, évszaktól függetlenül. 

Ha te is szeretnél végleg megszabadulni a nem kívánt szőrszálaktól az arcodon, valamint tested bármely részén biztosan találkoztál már ezzel a dióda lézeres szőrtelenítő gép vagy készülékkel, hiszen a modern esztétikai klinikák és szépségszalonok is rájöttek, hogy ez az egyik legjobb választás, ha a biztonság és a fájdalommentes kezelés a cél. 

Hogyan működik az Elisyon Pro?

A készülék 810 nm hullámhosszon lézersugarat állít elő, amely a kezelt területre fókuszál. A kibocsátott lézersugarat a hajnak színt adó pigment, a melanin elnyeli, ami a haj gyökerének pusztulását okozza és megakadályozza a tüsző regenerációjának lehetőségét. A dióda lézeres szőrtelenítő gép hatására a bőr egyáltalán nem szenved, bármennyire is érzékeny a kezelt terület, és az égési sérülések veszélye is kizárt.

Elysion Pro lézerdióda – nagyszerű kutatás és fejlesztés a professzionális szőrtelenítő eszközök terén!

A minőséget a Cocoon Medical (is) garantálja!

Az Elisyon Pro dióda lézeres szőrtelenítő gép gyártása a Cocoon Medical alá tartozik, amely nagy tapasztalattal rendelkezik a fejlett orvos kozmetika berendezések gyártásában, valamint a klinikákon és szépségszalonokban alkalmazható legújabb technológiák megvalósításában. Feladatuk, hogy klinikailag teszteljék a berendezést, és ezzel egyidejűleg meghatározzák, hogy melyik a leghatékonyabb. 

Így született meg egy 81 mm² felületű dióda lézeres szőrtelenítő gép, amelyet a test minden területén történő használatra terveztek. A piacon kapható többi szőrtelenítő dióda lézerrel ellentétben az Elisyon olyan impulzust ad le, amely egyenletesen szórja szét az energiát minden egyes használat során. 

A forradalmi vívmány amely emberek millióinak könnyítette meg az életét sokéves kutatás és fejlesztés eredménye, aminek most te is élvezheted pozitív hatásait. A sok kutatás lehetővé teszi, hogy fájdalommentesen vedd igénybe szolgáltatásunkat, rendkívül biztonságos módon.

Az Elisyon Pro méltán tartozik az esztétikai ipar legjobb teljesítményű lézeres készülékei közé, hiszen a kezeléseket a legmagasabb színvonalon végzi, további előnyei:

 • Gyors kezelés, garantált eredménnyel, nőknek és férfiaknak egyaránt.
 • Nyáron, akár lebarnult bőrön is elvégezhető, de megfelelő kezelés bármely évszakban, bármilyen bőrtípuson.
 • Használatával megelőzhető a bőr alatti szőrnövekedés.
 • Az epilálási eljárásokra sokkal ritkábban van szükség.
 • A kollagéntermelés stimulálva van.
 • Szabályozott hűtőrendszere van, a készülék applikátora magába foglalja az egyedülálló Crystal Freeze rendszert, amely automatikusan és folyamatosan szabályozza a hőmérsékletet, hogy 100%-an biztonságos és kényelmes legyen.

2 fontos tényező, amit tudnod kell az Elisyon Pro lézeres kezelés megkezdése előtt: 

 • A kezelés NEM javasolt akkor ha kisbabát vársz vagy szoptatsz.
 • Ha bőrbetegségben, irritációban, ödémában, nyílt sebekben, autoimmun betegségekben szenvedsz a kezelés csak orvosi konzultáció után ajánlott.

Hogyan is működik a dióda lézeres szőrtelenítő gép?

dióda lézeres szőrtelenítő gép a szelektív fototermolízis elvén működik, hő és fény segítségével roncsolja a szőrtüszőket. A készülék „kristályfagyasztó” hűtőfejének köszönhetően kellemes hűsítő érzés jön létre a bőrön. Ez az egyedülálló rendszer állandó, 5 Celsius fokos hőmérsékletet tart fenn az applikátor hegyén, függetlenül a kezelés időtartamától vagy a helyiség hőmérsékletétől.

Előkészületek a kezelés előtt…

Legalább 1 hónappal előtte ne használj extra szőrtelenítési módszereket, mint a viasz vagy az elektromos epilátor, csak borotvapengét. Maximális biztonságod érdekében azt javasoljuk, hogy a kezelés előtt/után 3 nappal kerüld a napsugárzást.

Az eljárátovábbi lépéseinincs mitől félned!

 • Az eljárás alá vont területet megtisztítjuk és fertőtlenítjük. Ha a területen anyajegyek láthatók, azokat lefedjük, hogy elkerüljük, hogy a pigmentált struktúrákban lévő melanin felvegye a fényt.
 • A beállításokat a készülékben kell megadni, egyedi megoldás a bőröd típusához igazítva.
 • A kezelés során védőszemüveget viselsz.
 • A kezelt területet vékony ultrahanggél réteggel vonjuk be, amely védi a bőrt.
 • A lézerimpulzusok a teljes területen eloszlanak anélkül, hogy átfedésre lenne szükség.

Mi történik a kezelés után?

A dióda lézeres kezelést követően enyhe bőrpír vagy kisebb helyi irritációk léphetnek fel, amelyek 1-3 óráig állnak csupán fenn. Ha bőrpír jelentkezik, hideg borogatást alkalmazunk, vagy egyórás időközönként ismételten permetezhetünk termálvizet a kezelt területre. Az arc területén végzett epilálás után SPF 50+ védőfaktorú krém használata javasolt.

A kezelés napján tilos a forró zuhany vagy szauna!

Az első kezelés után a kezelt területen a szőrszálak a szokásos módon nőnek, de meglátod, hogy körülbelül 10-14 napos szünet után ezek a szőrszálak, amelyek gyökerei visszafejlődnek, maguktól kihullanak. Egy hámlasztó kesztyűvel végzett gyengéd masszázs felgyorsíthatja ezt a folyamatot. Ahogy egyre több állandó epilálást hajtanunk majd végre, lassabb szőrnövekedést észlelsz, ami egyre vékonyabbá válik.

Válaszd az Elisyon Pró dióda lézeres szőrtelenítő gép módszerét, amely garantálja a szőrszálak több mint 60%-ának eltávolítását már az első kezeléstől kezdve, rugalmas és pontos módszerrel.