15 év tapasztalata már Miskolcon is!

Már Debrecen és Nyíregyháza mellett Miskolcon is elérhető népszerű Dióda lézeres szőrtelenítés szolgáltatásunk. Amellett, hogy teljesen fájdalommentes és viszonylag rövid idő egy kezelés (ez a kezelt felület nagyságától függ), kivételes hatékonyságát elégedett ügyfeleink igazolják.

Használd ki nyitási akciónkat: most az első kezelésedre -50% kedvezményt adunk!

CSAK SZOMBATI BEJELENTKEZÉSSEL!

Szabad időpontért hívj most 06 30 229 7343 vagy írj Facebook üzenetet: Silky Skin Fitt Szalon!

Minden 2021. május 22-re, szombatra bejelentkező vendégünknek féláron biztosítjuk Dióda lézeres szőrtelenítés szolgáltatásunkat az első alkalomra. Bármely testrészre kérhető a kezelés kedvezménnyel!

hatékony lézeres szőrtelenítés

 

Kiknek ajánljuk?

  • Mindenkinek, aki szeretne tartósan és fájdalommentesen megszabadulni a nemkívánatos szőrszálaktól.
  • Halogatóknak, akik eddig csak hezitáltak azon, hogy belevágjanak-e a végleges szőrtelenítésbe. De minél előbb elkezded, annál előbb élvezheted a bársonyosan sima bőrt, az állandó szőrtelenítési procedúrák nélkül!
  • Nemcsak nőknek ajánljuk kezelésünket, férfiak is szívesen megszabadulnának például a háton és nyakon kellemetlenkedő szőrszálaktól!
  • Menyasszonyoknak és különleges alkalmakra készülőknek, hiszen aligha adhat bármi is nagyobb magabiztosságot, mint a tartósan puha és selymes bőr lábainkon és egyéb tesztrészeinken.


Tudj meg többet szolgáltatásunkról!

Áraink

Az árainkból levonásra kerül még az -50% kedvezmény. Az érintett testrésztől függ a végleges szőrtelenítés pontos díja, nézd meg részletes ártáblázatunkat: Végleges szőrtelenítés árak

Ne maradj le akciónkról, jelentkezz be most!

A kedvezményt a szabad időpontok függvényében tudjuk biztosítani. Ne maradj le akciónkról, jelentkezz be most az alábbi telefonszámon: 06 30 229 7343 vagy Facebook üzenetben: Silky Skin Fitt Szalon!