Elysion Pro Dióda lézeres gép bérbeadása

Elégedett ügyfél – Sikeres vállalkozás – Elysion-Pro DIÓDA lézeres gépbérlés

Újgenerációs szépségipar

Az Elysion-pro DIÓDA lézeres szőrtelenítőgépek nemcsak Magyarországon, hanem világszerte elismertek a szépségiparban. Ezek a gépek tökéletes megoldást nyújtanak mindenki számára, a végleges szőrtelenítésre, bármilyen testfelületen. Az Elysion-pro DIÓDA lézeres csúcskategóriás gépei már bizonyítottak hazánkban is, ezért gyakran tapasztaljuk, hogy kimondottan ezt a márkát keresik a vendégek a szalonokban. A vendégek visszajelzései és a saját tapasztalataink, valamint a felhasználó szépségipari szakemberek szerint is az Elysion-pro szőrtelenítővel, a lehető legnagyobb hatékonyság érhető el a lehető legrövidebb idő alatt. 

Pontosan tudjuk, hogy az idő pénz!

Éppen ezért ezeket a csúcstechnológiás gépeket úgy fejlesztették, hogy szuper nagy teljesítmény mellett, szuper hosszú élettartammal, szuper rövid impulzus időtartam alatt maximális hatékonysággal működjenek. Az Elysion-Pro könnyen kezelhető, hatékony és speciálisan, a végleges szőrtelenítésre fejlesztették és optimalizáltak. A „kristályos fagyasztó rendszernek” köszönhetően, a vendég alig érzi a kezelést, védi és hűti a bőrt egyszere. Nincs égető érzés, vagy fájdalom csak elégedett ügyfél. Az Elysion-Pro DIÓDA lézer a szőrszálak pigment anyagán keresztül a szőrszálak belsejébe vezeti a hőt, és megsemmisül. A legérzékenyebb bőr és a legvilágosabb szőrszál is biztonságosan kezelhető. Az arc és a test legérzékenyebb felületén is tökéletesen bizonyít. 

Üzletfejlesztés és bevételnövelés az Elysion-Pro gépbérléssel 

Az Elysion pro DIÓDA lézeres szőrtelenítőgép jövedelmező választás vállalkozásának, hiszen a gépet vagy megvásárolja, vagy napi bérléssel kölcsönzi, a jövedelem jól kiszámítható és biztos. A kezelések átlaggosan – figyelembe véve a vendégek szőrzetét, bőrtípusát és a kezelendő területet – átlagosan 10-60 perc. A kezelések minimum hat alkalommal, de maximum tíz alkalommal hatásosak és végleges eredményt biztosítanak. A bevétel és a kiadás is tisztán átlátható. 

Elysion-Pro DIÓDA lézeres végleges szőrtelenítő alkalmazása: 

*Mindenféle szőrszál kezelése a fekete szőrtől, a fehérig

*Minden bőrtípus kezelése a világostól a sötét bőrig;

*Fájdalommentes és rövid kezelési ciklusok;

*Hatékony és biztonságos kezelés a végleges szőrtelenítéshez;

Elysion-Pro DIÓDA lézeres végleges szőrtelenítő kezelés előnye: 

– Magas energiateljesítmény

– Hosszú impulzusszélesség

– Nagy foltméret: gyors és hatékony eredmények 

-Erős hűtés, biztonságos és kényelmes

– Gyors sebesség