Elysion Pro

Mi az Elysion Pro?

Az Elysion Pro egy új generációs diódalézeres szőrtelenítő berendezés. Lézeres szőreltávolításra tervezték, amely szelektíven elpusztítja a szőrszálakat. A készülék lézeres impulzusokkal támadja meg a szőrtüsző pigmentjét – a melanint -, amelyek a szőrtüsző magas hőmérsékleten történő megsemmisülését okozzák a bőr károsítása nélkül.

Elysion Pro diódalézer – Üzemmódok

Két működési mód van:

  • Statikus – akár 3 Hz sebesség (vékony szőrtípushoz és kis területhez ajánlott).
  • Dinamikus – akár 15 Hz-ig (ajánlott barnult bőrtípusnál, sötétebb fototípusnál, érzékeny bőrű és excesszív szőrzettel rendelkező férfiak számára).

A platformot ugyanolyan technológiával fejlesztették ki, mint a Primelase HR Excellence orvosi lézert. Az Elysion Pro csúcsteljesítménye 2000 Watt. A berendezés lehetővé teszi az összes bőrfototípus kezelését egész évben.

Az Elysion Pro diódalézer biztosítja a régóta igényelt rugalmasságot és pontosságot a kezeléseknél, hogy már kozmetikai végzettséggel is hatékony kezelés legyen adható. Ezen tulajdonságok miatt a lézert kategóriájának legjobb készülékévé nyilvánította a rangos professzionális esztétikai magazin, a Vida Estética.

810 nm hullámhosszúság ajánlott minden bőrfototípushoz, valamint minden hajtípushoz.

English English Magyar Magyar