Kavitációs zsírbontás

Alakformálás NEM CSAK NŐKNEK !Sokunk problémája itt-ott egy kis súlyfelesleg, amitől úgy gondoljuk, sosem tudunk megszabadulni.Erre megoldás a CAVI SLIM kavitációs ultrahangos zsírbontás!

A kavitációs ultrahang

az esztétikai medicina egyik leghatékonyabbés legújabb vívmánya.
A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során a komputer-vezérelt nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozást jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

CAVI SLIM kavitációs ultrahangos zsírbontás

A kezeléseket megelőzi egy dokumentált állapotfelmérő vizsgálat, ahol szakember ad pontos tájékoztatást a kezelés menetéről, a várható eredményekről, valamint a siker érdekében a kúra alatti teendőkről.
Egy kúra átlagosan 6-10 kezelésből áll, egy-egy kezelés pedig nem haladhatja meg a 40 percet. A kavitációs zsírbontás kizárólag a következő területeken alkalmazható: kar, has, csípő, fenék és comb.Egy kezelés során egy testtájék maximum 20 percen keresztül kezelhető, így a CAVI SLIM alkalmanként két területet érinthet, pl.: has-csípő, fenék-comb, has-fenék, stb. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik. Az elért eredmény nagymértékben függ a vendég állapotától és az együttműködésre való hajlandóságától.
Általánosságban elmondható, hogy egy 6-10 kezelésből álló kavitációs ultrahang kúra az adott területen egy-két ruhaméret csökkenést eredményezhet!
A siker elérése érdekében elengedhetetlenül fontos a megfelelő folyadékfogyasztás. A napi 2,5- 3 liter folyadékra a szervezetnek a zsírok-salakanyagok tökéletes kiürítése miatt van szüksége, ennek hiányában sajnos előfordulhat, hogy a felszabadult zsír egyéb testtájékon épül vissza az ott található zsírsejtekbe. Tovább fokozható az eredmény alacsony zsír- és szénhidráttartalmú könnyített étrenddel, valamint napi 30 perces mozgással, például sétával.

A CAVI SLIM kavitációs ultrahangos zsírbontás jellemzői

A kavitációs ultrahang kezelés teljesen fájdalommentes, a kezelőfej enyhe melegedése nem kellemetlen és az egyéni érzékenységet figyelembe véve a hőmérséklet szabályozható.A kavitációs ultrahang kezelés jellegzetes kísérője az a speciális, ciripelésre hasonlító hanghatás, amit csak a kezelendő személy hall.Ez a hang teljesen veszélytelen és inkább érdekes, mint zavaró. Jellemző továbbá, hogy az eredmény a kavitációs ultrahang kezelés után egyrészt azonnal is látható, másrészt a változás még napokon keresztül folyamatos. Ennek oka a szervezet méregtelenítési funkciójában keresendő, tehát ahogy folyamatosan ürül a szervezetből a lebontott zsír, úgy válik egyre kontúrosabbá a kezelt felület.

A CAVI SLIM kavitációs ultrahangos zsírbontás előnyei

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.
Előnye a sebészeti zsírleszívás beavatkozásához képest, hogy azonos eredmény elérése mellett szövődmények nem alakulhatnak ki, kevesebb a kontraindikáció és lényegesen olcsóbb, tehát szélesebb fogyasztói réteg számára elérhető.
A kavitációs zsírbontás előnye az egyéb fogyasztó kezelésekhez (Pl.: rádiófrekvenciás) képest, hogy a zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek, nem csak kiürülnek, ezért a hatása hosszantartóbb.

Mit érez a kavitációs zsírbontás kezelés alatt?

A CAVI SLIM kavitációs ultrahangos zsírbontás fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során a páciens speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A kúra alatt a szokásos napi tevékenység zavartalanul folytatható, nincs szükség kompressz fáslizásra. A kezelt bőrfelszínen nem alakulnak ki bevérzések, véraláfutások, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésének pillanatától egyértelműen csak pozitív irányú lehet.

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás eljárása olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik a normál, illetve az enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a has, csípő, fenék, comb, illetve kar területén felhalmozódott nemkívánatos lokális zsírrétegtől.

Milyen céllal használható a kavitációs ultrahang?

  • Lokális zsírbontás
  • Cellulitos bőrkép enyhítése, csökkentése
  • Testformálás, testszobrászat
  • Karcsúsítás, feszesítés

Összességében elmondható tehát, hogy a kavitációs ultrahang kezelés fiziológiai hatásánál fogva kiválóan alkalmas a testkörfogat csökkentésére és non-invazív eljárásként új dimenziót nyit a szépészeti beavatkozások körében. Kiválthatja a zsírleszívás fájdalmas, költséges és alkalmanként akár veszélyes folyamatát, ezáltal szélesebb körben teszi elérhetővé az ideális testformát.