Kíméletes és gyors szőrtelenítés – orvosi lézerrel

Döntöttem, jöhet a lézeres szőrtelenítés! Hová menjek?

Mi az előnye a végleges szőrtelenítésnek?

Tünde: A rendszeres és fájdalmas szőrtelenítési technikák rengeteg értékes időt vesznek el az ügyfeleink szerint. A leggyakoribb érvként ezért választanak minket. Az orvosi lézerrel kezelt szőrtüsző ugyanis bizonyítottan nem termel több szőrszálat. Ehhez minimum 4-10 kezelés szükséges, függ a szőr típusától és a szőrtelenítendő testrésztől is.

Ha most elkezdjük a kezelést mikorra várható eredmény?

Tünde: Nagyon gyakori ez a kérdés, a legtöbb ügyfelünk azonnali eredményt szeretne! Azonban ez a legtöbb esetben az egyedi adottságoktól függ. De úgy gondolom, ha már évek óta havonta rendszeresen egyeztetett időpontokban ugyanazzal az eredménnyel szőrtelenítettünk otthon vagy kozmetikusnál, akkor a Dióda lézeres szőrtelenítéssel második kezelés után már érzékelhető változás igazán jó eredmény! A kezelés minden évszakban elkezdhető.

Az orvosi lézer technológiája megoldást nyújthat a benőtt és a begyulladt szőrtüszőkre?

Tünde: A lézeres szőrtelenítést bármilyen testtájon, még az érzékeny részeken is alkalmazhatjuk. Itt szeretném kihangsúlyozni, hogy az orvosi lézerrel történő szőrtelenítés a tartós megoldás mellett a szőrbenövés és a szőrtüszőgyulladás problémáját kiválóan megoldja.

Érdemes előbb kisebb területen tesztelni?

Tünde: Igen, akár ezt is szívesen javaslom az ügyfeleinknek, de a legtöbben a hatékonyságot és a gyors megoldást választják, ezt a személyes konzultációk után dönthetik el. Nagyon érdekes, hogy sokan anyagi meggondolásból döntenek mellettünk. Kiszámolják, hogy az évek során kifizetett összegek helyett, eredményesebb és kifizetődőbb megoldást kínálunk, ráadásul csúcstechnológiás gépekkel! Hozzánk bejelentkezés után érkeznek a vendégek! Debrecenben, Nyíregyházán és már Miskolcon is van lehetőségük az ügyfeleinknek a végleges szőrtelenítés kényelmes, fájdalommentes kezeléseire!

Debrecenben a Vár u. 10/c fszt. 4. alatt (Kálvin tér)

(A Kálvin tér mellett a Forumban ingyenes parkolási lehetőség.) Bejelentkezés: 0036 30 748 00 55

Nyíregyházán a Széchenyi u. 8 szám alatt

(A nagy posta oldalával szemben.) Bejelentkezés: 0036 30 229 73 43

Miskolcon a Madarász Viktor u. 13. szám alatt

Bejelentkezés: 0036 30 229 73 43