Női arc szőrtelenítése

A női arc szőrtelenítése – irritáló jelenség, de van rá megoldás!

Milyen egy igazán vonzó nő? Ránctalan, makulátlan és teljesen sima a bőre? Sokan félreértelmezik, hogy mit is jelent a valódi női szépség, viszont abban mindenki egyetért, hogy semmi sem csúnyább a nőknél, mint a nem kívánt arcszőrzet, ezért a női arc szőrtelenítése igencsak népszerű téma.

Ha ezt a cikket olvasod bizonyára te is egyetértesz vele, és célod végleg megszabadulni az irritáló látványtól. A női arc szőrtelenítése megoldható hagyományos módszerekkel, mint például a gyantázás vagy borotválkozás, de ez túl sok időt vesz igénybe, ismétlődő, fájdalmas és olyan mellékhatásokkal jár, mint a bőrpír, duzzanat vagy irritáció.

A végleges DIÓDA lézeres szőrtelenítés a tökéletes eljárás a nem kívánt női arc szőrtelenítése során, kiterjedve a bajusz, áll, pajesz, teljes arc, valamint a nyak első és hátsó részeire.

A szalonjainkban alkalmazott nagy energiájú DIÓDA lézer a bőrbe hatolva biztonságosan és hatékonyan elnyelődik a szőrtüszőben, ott átalakul hővé, így roncsolva a szőrtüsző szerkezetét. Mindezt anélkül, hogy a környező szövetek és a bőr károsodásnak lenne kitéve.

A végleges női arc szőrtelenítése a világos és sötétebb bőrű páciensek számára is megoldást jelent!

Hogyan készüljek fel a végleges arcszőrtelenítésre?

női arc szőrtelenítése a legtöbb bőrtípusnál hatásos. Minden bőrtípuson megmutatja az eredményt, függetlenül annak tónusától, vagy az eltávolítandó szőrszálak vastagságától. Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venni még az első klinikai látogatás előtt.

női arc szőrtelenítése olyan lézeres orvosi eljárás, amely bizonyos előzetes felkészülést igényel. Szakembereink részletes konzultációt követően elmondanak mindent, amit a női arc szőrtelenítés teljes folyamatáról tudnod kell: mit kell tenned a kezelős előtt, a kezelés közben, pontos adatok a kezelések számáról és időtartamáról, valamint a kezelés elvégzése utáni teendők.

Addig is íme néhány fontos szempont, amire már most elkezdhetsz felkészülni!

  • A kezelés megkezdése előtt tanácsos legalább hat hétig kerülni a gyantázást. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy gyantázással ideiglenesen eltávolítod a szőrtüsző gyökereit, és a lézeres kezelés nem éri el a kívánt hatást és eredményt.
  • Az első tartós szőrtelenítés előtti napon ajánlott pengével vagy borotvával eltávolítani az arcszőrzetet. Nem tilos a különböző bőrápoló termékek vagy kozmetikumok használata, ehelyett ajánlott kerülni az önbarnító krémeket.
  • női arc szőrtelenítése és barnulása két régóta vitatott szempont, de javasoljuk, hogy a kezelés megkezdése előtt és után legalább 3 héttel kerüld a napozást.

A tartós arcszőrtelenítés indikációi és ellenjavallatai

Bár az arc szőrtelenítése elsősorban a nők körében felkapott érdemes megemlíteni, hogy férfiak számára is egyaránt javasolt. A sportolók, testépítők, úszók, de azok számára is ajánlott, akiknek kezelhetetlen szőrük van. Az arc DIÓDA lézeres szőrtelenítése viszont ellenjavallt valamilyen bőrgyógyászati kezelésben álló személyek számára. Javasoljuk, hogy előtte mindenképp konzultálj orvosoddal, hogy mikor lehet számodra is alkalmas a kezelés megkezdése.

További hasznos infókért lépj velünk kapcsolatba, készséggel válaszolunk minden felmerülő kérdésedre a DIÓDA lézeres kezelés teljes folyamatáról.