Végleges szőrtelenítés árak

Melyek a végleges szőrtelenítés árak, mit kell tudnom róla?

A DIÓDA lézeres vagy villanófényes IPL (intenzív pulzáló fény) szőrtelenítés az utóbbi években a kozmetika egyik népszerű ága lett, mivel végleges és fájdalommentes megoldást jelent a nem kívánatos testszőrzet eltávolítására. Ha egy ideje te is fontolgatod, hogy belevágsz a kezelésbe, biztosan érdekelnek a végleges szőrtelenítés árak. Nem árulunk „zsákba macskát”, a végleges szőrtelenítés árak tekintetében előre ki tudod majd számolni, hogy mi fér bele a költségvetésbe, amit konzultáció keretében személyesen is át fogunk beszélni.

Mennyibe kerül a tartós szőrtelenítés? Megéri a befektetést? Melyek a fő okok, amelyek miatt a tartós lézeres szőrtelenítés mellett döntenek a hagyományos módszerekkel szemben?

Megszépülés, önbizalom megerősítése, az otthon elvesztegetett idő és fáradtság elkerülése, vagy az esetleges bőrgyógyászati problémák kiaknázása, a nem steril epilálás miatt. Ha már tudod, hogy milyen okok miatt szeretnél belevágni ebbe az orvos kozmetikai kezelésbe, nézzük meg azt is, hogy milyen kritériumokat kell figyelembe venned, mielőtt végleges szőrtelenítés céljából felkeresed szalonunkat, beleértve a végleges szőrtelenítés árak ismeretét.

A végleges lézeres szőrtelenítésről…

Egyes kutatások bebizonyították, hogy a szőrtüszők átlagos száma, akár 70%-kal csökken, már a 3-ik kezelés után. A kezelés magában foglalja a növekedési ciklus megszakítását erősen koncentrált fénysugarak felszabadulásával. A lézer felerősített és stimulált fényt bocsát ki sugárzás kibocsátása révén. A lézeres szőrtelenítés párhuzamos fénysugarakkal történik, amelyek egyetlen árnyalattal rendelkeznek.

Nemcsak a fővárosban, de Debrecen, Nyíregyháza és Miskolcon is megtalálható szalonjainkban ez a kezelés, olyan feslőkategóriás csúcstechnológiájú DIÓDA lézeres szőrtelenítő eljárást alkalmazunk, aminek hatását 10 éves klinikai vizsgálatok is igazolják. 

A te bőröd szépsége és simasága mennyit ér meg?

Az, hogy a végleges szőrtelenítés árak meglehetősen költséges beruházást jelentenek, a beavatkozáshoz szükséges minőségi eszközök magas költségeit is tükrözik.

Ezzel kapcsolatban az a javaslatunk, hogy kövesd a végleges szőrtelenítő szalonok ajánlatait. Például nálunk kategóriák szerint találod meg az árakat, beleértve a hajlatok, láb, törzs, arc és karok részt, így fel tudsz állítani egy fontossági sorrendet, hogy mi élvez számodra prioritást.

végleges szőrtelenítés árak viszont személytől – nemtől, életkortól, bőrtónustól, hajtípustól – függően kerülnek pontos meghatározásra, amit egy szakember határozz meg személyes konzultáció keretében. Legalább 6 alkalom javasolt, 4-6 hetes időközönként. A végleges szőrtelenítő kezelést csak vizitek követik, 6-12 havonta egyszer.

Ha segítségre van szükséged a végleges szőrtelenítés árak és minden ehhez kapcsolódó infó miatt várjuk hívásodat, a te bőröd szépsége és egészsége számunkra az első!

Addig is tekintsd meg weboldalunkat, ahol megtalálod aktuális árainkat!